Доволен.бг -- Имаш думата!

Регистрация Забравена парола
Добави нов обект -- За да добавите нов обект, трябва да сте регистриран потребител.

Вие сте тук

Начало / За децата / Детски градини / 58 ЦДГ СЛЪНЧЕВО УТРО Кремиковци

58 ЦДГ СЛЪНЧЕВО УТРО Кремиковци -5.00

thumb
Категория
За децата, Детски градини
Град
София
Коментари
1
Добавен на
08.02.2009 23:35:01

Информация за обекта:

кв. Челопечене Тел: 9945530
Добави коментар

Коментари

Допълнителна информация

Положителни впечатления

Хубава база, всичко е ново и поне отвън изглеждаше чисто.

Отрицателни впечатления

Ужасно поведение от страна на служителките (конкретно Мариана) и Директорката на детското заведение. Отношение под всякаква критика, надменно, неуважително, злобно и просто не отговарящо на положението, на което БИ ТРЯБВАЛО да бъдат едни служители или още повече Директор на детска градина!

История

Аз съм майка на дете на година и половина. Възнамерявах да запиша детето си в тази градина, докато не бях най-грозно изгонена от заведението заедно с детето си. Исках да посетя мястото като всяка нормална майка, да го видя, да знам къде ще прекарва целия си ден детето ми, смятам, че е нормално да се интересуваш от това ако си майка на толкова малко дете. Но още щом стъпихме с детето на прага на детската градина, бях попитана: "Ти за к'во си?" Щом отговорих, че искам да разгледам и да се запознаем с детето с мястото, което ще посещава, бях буквално изгонена от служителката Мариана. После имах нещастието (или мое щастие) да се срещна с г-жа Директорката, която да изложи детското заведение окончателно : "Тука няма такава опция разглеждане!" И ми посочи вратата! А можеше да ми обясни като нормален човек, че не се допускат външни лица, да не говорим, че ТРЯБВАШЕ да ме покани и да ми обърне 2 минутки внимание, като една бъдеща клиентка, посетителка или просто като майка на едно малко дете. Толкова грубо и отвратително отношение не съм очаквала, че може да имат едни педагози и лица, грижещи се за бебета на памперси! Кошмарно поведение! Слава Богу разбрах колко ниско образовани са хората, които работят в тази детска градина и за нищо на света няма да пусна детето си сред тези зверове!

Регистрация

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител. Искате ли да го направите сега?

За да потвърдите своята регистрация, моля проверете своята пощенска кутия и активирайте линка от писмото, което сме Ви изпратили. Благодарим Ви!

Потребителско име
*
Парола
*
Повторете паролата
*
Email
*
Вашето име
*
Месечен доход

Или влезте през вашият профил във Facebook: