Доволен.бг -- Имаш думата!

Регистрация Забравена парола
Добави нов обект -- За да добавите нов обект, трябва да сте регистриран потребител.

Вие сте тук

Калин Колев Михов +5.00

thumb
Категория
Лекари, Ортопеди и травматолози
Град
Варна
Коментари
2
Добавен на
23.02.2009 00:00:45

Информация за обекта:

ДКЦ IV - ВАРНА ЕООД гр. Варна, бул. Цар Освободител 100 23-82-65, 23-04-29, 0889/891-189
Добави коментар

Коментари

Допълнителна информация

Положителни впечатления

БЛАГОАРСТВЕНО ПИСМО до Ортопедия и Травматология гр.Варна

Отрицателни впечатления

Не

История

Аз Недка Василева Маринова от с.Веселец ,общ.Завет ,обл.Разград Изказвам истинска сърдечна благодарност към екипа в лицето на завеждащ отделение д-р К.Михов , д-р Загоров и целия медицински екип ,и не на последно място -рехабилитаторката Гери за смяната на двете ми тазобедрени стави .С което сложиха край на неописуемите болки ! Още един път покланям ви се до земята с искрена благодарност! С Уважение : Недка Василева

Допълнителна информация

Положителни впечатления

Много благодаря на д-р Михов и целия му екип! Изключителен професионализъм и отлично отношение !

Отрицателни впечатления

Няма !

История

Казвам се Тодорка Николаева- 60год.(от гр.Варна по професия съм фризьор ) и съм пациентка на д-р Михов. Подложих се на операция за смяна на тазобедрена става( механична става) , която беше в клиниката по Ортопедия и травматология в болница "Света Марина "-гр.Варна. Отделението и оборудването в клиниката е отлично ! Първите 24 часа прекарах в реанимация под грижите и вниманието на сетрите,които бяха безупречни .По време на целият ми престой в клиниката бях обгрижвана от всички. На третия ден след операцията започнах рехабилитация и раздвижване с патерици .Изминаха 22 дни от операцията и вече стъпвам и на оперирания крак.След около три седмици ще махна едната патерица .А прогнозите на лекарите са ,че до два месеца ще мога да ходя без патерици . Сърдечно благодаря на д-р Михов и целия екип от лекари и медицински персонал и препоръчвам на всеки , който има подобен проблем да се довери на професионализма и грижите на д-р Михов! Сърдечно благодаря! :)

Регистрация

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител. Искате ли да го направите сега?

За да потвърдите своята регистрация, моля проверете своята пощенска кутия и активирайте линка от писмото, което сме Ви изпратили. Благодарим Ви!

Потребителско име
*
Парола
*
Повторете паролата
*
Email
*
Вашето име
*
Месечен доход

Или влезте през вашият профил във Facebook: