Доволен.бг -- Имаш думата!

Регистрация Забравена парола
Добави нов обект -- За да добавите нов обект, трябва да сте регистриран потребител.

КИНТЕК ООД +5.00

thumb
Категория
Търговски обекти, Техника и офис оборудване
Град
София
Коментари
1
Добавен на
15.07.2010 16:01:05

Информация за обекта:

Централен Офис: 1734 София Студентски град Бл.61Б - подблоково помещение тел:(+359) 02 961 72 77 ; 02 961 72 78 факс: (+359) 961 72 78 e-mail - office@kintechbg.com
Добави коментар

Коментари

Допълнителна информация

Положителни впечатления

Отлична комуникация с клиентите; Грижа за клиента;

Отрицателни впечатления

Не намерих такива!

История

Изключително доволен останах от Кинтек ООД още първия път, когато ми се наложи да се свържа с търговски представител на тази фирма. Телефона, който закупих от тях показа дефект и аз го изпратих до обслужващия сервиз - който всъщност е друга фирма. Оказа се, че ми е необходим и платежен документ освен гаранционната карта /а моя беше някъде изгубен от мен :)/. Съответно звъннах в офиса на Кинтек ООД, изслушаха какъв ми е проблема и дамата с която разговарях ми обеща, че до 5-10 мин. ще се свърже с мен. Така и стана след около 5 мин. ми се обади, за да ме уведоми, че са изпратили съответния платежен документ на сервиза. Тези дни отново същия телефон се наложи да "отиде" отново в сервиза. От там се опитаха отново да се правят на интересни, но с помоща на Десислава Стоева - търговски представител в Кинтек ООД и моята заинтересованост - обичам да чета документи - проблема ще бъде решен ! Пожелавам успешен бизнес на Кинтек ООД и успешни сделки на Десислава Стоева, и дано повече български фирми да се грижат за клиентите си по подобен начин! Като отворите сайта на Кинтек ООД ще прочетете: С грижа за клиента. С мисъл за бъдещето. /според мен те определено се грижат за клиентите си и имат виждане за бъдещето/.

Регистрация

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител. Искате ли да го направите сега?

За да потвърдите своята регистрация, моля проверете своята пощенска кутия и активирайте линка от писмото, което сме Ви изпратили. Благодарим Ви!

Потребителско име
*
Парола
*
Повторете паролата
*
Email
*
Вашето име
*
Месечен доход

Или влезте през вашият профил във Facebook: