Доволен.бг -- Имаш думата!

Регистрация Забравена парола
Добави нов обект -- За да добавите нов обект, трябва да сте регистриран потребител.

Вие сте тук

Начало / Лекари / Лични лекари (GP) / д-р Илияна Захаридова

д-р Илияна Захаридова +5.00

thumb
Категория
Лекари, Лични лекари (GP)
Град
София
Коментари
1
Добавен на
17.10.2014 01:21:08

Информация за обекта:

02/442 30 40. работи в Орландовци, ул. Мир 10 (след 9то ДКЦ). Нечетни дати - сутрин. Четни дати - следобяд. Работи и като педиатър.   
Добави коментар

Коментари

Допълнителна информация

Положителни впечатления

Добър лекар. Помотствен лекар (дъщеря на лекар). Винаги предписва първо по-слаби лекарства, никога не прибягва веднага към антибиотици. Гъвкава е в записването на часове. Опитва се да обслужи добре всеки, въпреки огромния брой пациенти - деца и възрастни. Не е меркантилна. Много човечна. Не съм имала проблем досега вече 3-та година с нея. Фен на хомеопатията.

Отрицателни впечатления

няма

История

Педиатър е на детето ми. След като бях доволна от отношението към детето ми и аз я избрах за свой личен лекар. Истории много - вече трета година сме и пациенти. Справя се чудесно. Професионалист. Винаги ме изслушва и ми отговаря на хиляди въпроси спокойно. Въпреки опашките от пациенти отвън. Грижи се прекрасно за детето ми - започва винаги от по-слаби лекарства, хомеопатия. Когато и да отида, винаги като почне да пише рецепта ме пита: " а какво имаш у дома за гърло.. аха, ок, ще ти свърши работа. " Загрижена за всеки един. Мисля и съпругът ми да и стане пациент скоро... :) Винаги ми е приятно да ходя в кабинета и . И сестра Ирина е безкрайно човечна и любезна. Живи и здрави да са!

Регистрация

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител. Искате ли да го направите сега?

За да потвърдите своята регистрация, моля проверете своята пощенска кутия и активирайте линка от писмото, което сме Ви изпратили. Благодарим Ви!

Потребителско име
*
Парола
*
Повторете паролата
*
Email
*
Вашето име
*
Месечен доход

Или влезте през вашият профил във Facebook: